nedjelja, 22. rujna 2013.

Razotkrivanje propagande SAD-a

Sirija je kao i sve zapadne zemlje, sekularna država. Stanovnci Sirije su međusobno živjeli u miru bez obzira na razliku vjere. Tako je bilo sve dok kriza nije započela kada su strani 'agenti provokatori', borci i teroristi pod pokrićem stranih vlada infiltrirali Siriju.

Rat u Siriji traje već 2 i pol godine. Stotine tisuća su ubijeni, a gotovo 2 milijuna Sirijaca se pod pritiskom rata izselilo. Unatoč tome, sedam zvijeri - vlasti SAD-a, Izraela, Saudijske Arabije, Turske, Katara, Francuske i Velika Britanija nastavljaju financirati, trenirati i naoružavati Sirijsku opoziciju dok Sirijski gradovi nestaju.

grad Homs

SAD i Izrael stvaraju kaos na bliskom istoku, dok uvjeravaju svijet u ispravnost svojih poteza lažima i propagandom.

SAD si daje za pravo kritizirati korištenje kemijskog oružja koje je i sam koristio (uključujući i nuklearno oružje) u Iraku, Vijetnamu, Japanu, itd... Koristili su bijeli fosfor, osiromašeni uran, Agent Orange i Atomske bombe. Pravo licemjerje SAD-a ukazuje na to da vlasti SAD-a uopče nije stalo do civila već do uništenja Sirije kako bi se oslabio Iran koji je bliski saveznik Sirijske vlasti.

John Kerry:
Danas državni tajnik, iliti MVP SAD-a jedan od najžeščih kritičara Sirijske vlasti, nekada njihov saveznik, naglo je promjenio mišljenje kada je i SAD promjenio politiku prema Siriji jer se Sirija nije pokorila. 

Fotografija koju John Kerry ne želi da vidite: Kerry, al Assad i njihove žene (2009.) - 

U 2009. godini su Kerry i Assad zajedno imali obiteljski ručak u Damasku, a u 2011. je Kerry pohvalio Assada kao "veoma velikodušnog čovjeka".  

Do nedavno obiteljski prijatelj Assadove obitelji, danas je Kerry Sirijski najveći neprijatelj koji neprestano širi klevete optužujući Sirijsku vlast za korištenje kemijskih oružja.

Kada je Kerry upitan da pokaže dokaze koji upućuju na to, da Sirijska vlast koristi kemijsko oružje, rekao je da se ne mogu objaviti, jer su povjerljivi.

U kojem trenutku argumenti SAD-a postaju smiješni i besmisleni?

Kerry je nedavno opet izjavio ogromnu laž. Naime, rekao je, u jednoj od američkih klasičnih ratnih propagandi, kako opozicija postaje sve progresivnija, humanija i demokratski orijentirana.

Onome tko prati situaciju, zna da je opozicija upravo ta koja dokazano masovno ubija, siluje, muči, obezgluvljuje i jede civile zbog trivijalnosti. Ni žene i djeca nisu pošteđeni pred opozicijom. Ne zaboravimo progon kurdskog stanovništva na sjeveru i sjevero-istoku Sirije za kojeg je odgovorna upravo Sirijska opozicija.

Najnovija analiza novina "IHS Jane's" otkriva u svome izvještaju da su borci Sirijske opozicije (više od polovice) upravo đihadisti (teroristi), ili su pripadnici ektremnih/umjerenih islamističkih skupina. Najmanje ima sekularnih boraca i nacionalista. 

- Slika koja približno opisuje stvarno stanje u Siriji: Sirijska vojska protiv hrpe stranih plačenika i ekstremnih muslimana (Sirijska vojska [gore] | 'Sirijska' opozicija [dolje])
 
Nedavno su primjerice vozači kamiona zaustavljeni i ubijeni od strane Sirijske opozicije (Al Nusra fronta) zato što nisu znali koliko se puta dnevno trebaju klanjati Allahu (video možete pronaći na youtube-u).

Nadalje, djeca su ubijena jer ih je teroristička skupina proglasila krivim za bogohuljenje. I tako dalje... postoje brojni masakri i slične stvari koje razotkrivaju Sirijsku Opoziciju, a mnogi počinjeni zločini i nisu ni objavljeni na internetu.

Napad kemijskim oružjem:
U međuvremenu UN objavljuje izvještaj o korištenju kemijskog oružja u napadima 21.8. u blizini Damaska. U izvještaju se navodi da postoje jasni i konkretni dokazi da se sarin (kemijsko oružje) koristio, i to protiv civila, ali počinitelji i dalje ostaju nepoznati.

Ovaj izvještaj je protivan tvrdnjama vlasti SAD-a koja tvrdi da postoje konkretni dokazi, koje iz nekog razloga CIA ne želi objaviti, da je Sirijska vlast koristila kemijsko oružje.
 

Ooops to je DetroitDok SAD priprema napad na Siriju, Detroit propada. Zašto SAD ne ulaže tamo gdje je novac stvarno potreban? -
 
Ovi napadi kemijskim oružjem skoro su pokrenuli vojni napad SAD-a na Siriju, međutim svjetska javnost nije nasjela propagandi. 

Obama je rekao da će pojačati dostavu oružja opoziciji i razmisliti o napadu na Sirijsku vlast, ukoliko Sirijska vojska prijeđe njegovu 'crvenu liniju' i počne koristiti kemijska oružja. Ubrzo nakon toga Kemijska oružja su se počela koristiti u Siriji.  

Jasno je da korištenje kemijskog oružja odgovara jedino Sirijskoj opoziciji, pošto ista želi isprovocirati napad kako bi osvojila Siriju i harajući opljačkala zemlju kao što su poharali i opljačkali, nekada slobodnu Libiju.

I Rusija je nebrojeno puta izrazila svoj stav kontra SAD-a.  Putin vjeruje da je ustvari Sirijska opozicija izvela napad. On je u četvrtak (20.9.) rekao komentirajući napad kemijskim oružjem da Rusija "ima svaki razlog da vjeruje da je to bila provokacija. Naravno, bila je spretna i pametna , ali, u isto vrijeme primitivna u smislu tehničke izvedbe. Uzeli su [opozicija] staru Sovjetsku raketu, koja je povučena iz korištenja u Sirijskoj vojsci davno prije. Bilo je najvažnije da je 'proizvedeno u SSSRu' napisano [na raketi]"

Dok administracija SAD-a i dalje tvrdi bez ikakvih dokaza, da postoje nepobitni dokazi kako je Sirijska vlast koristila kemijsko oružje, te da Sirijska opozicija nije sposobna za izvođenje takvih napada, na internetu se pojavljuju dokazi koji pobijaju tvrdnje SAD-a.

Nedavno je objavljen video na youtubeu koji prikazuje Sirijsku opoziciju kako priprema, te naposljetku i koristi projektile sa kanisterima. Oružje koje ispucavaju na grad čini se da je upravo kemijsko oružje.

Sirijska opozicija koristi ono što se čini kemijskim oružjem:


Unatoč svim dokazima SAD nastavlja ponavljati svoju ratnu propagandu, jer majstori propagande znaju da laž ponovljena dovoljno puta postaje istine - stari Hitlerov nacistički princip .

MVP SAD-a, John Kerry je iznio još jednu nevjerojatnu laž, po ko zna koji put. 
Naime Kerry je u svom najnovijem govoru u četvrtak 19.9. iz zgrade državnog tajništva (ministarstva vanjskih poslova) SAD-a, osim što je ponovno okrivio (bez dokaza) Assada za napad kemijskim oružjem, rekao kako SAD zna da "Assadov režim posjeduje sarin, te da ne postoji ni trunka dokaza koji sugerira da ga opozicija posjeduje." Kerry je govorio o dogovoru oko predaje Sirijskog kemijskog oružja.

sažetak govora:

Kerry: cijeli govor

Administracija SAD-a se spustila tako nisko sa svojim, sve očitijim lažima, koje nastavlja ponavljati, unatoč dokazima koji "vrište" ukazujući na suprotno. 
Što je sa pripadnicima opozicije, točnije terorističkih skupina, Al Nusra fronta i ash-Shama koji su uhvaćeni diljem Turske sa Sarinom i optuženi zbog plana da to oružje prošvercaju u Siriju sirijskoj opoziciji? Možemo samo nagađati koliko dugo već švercaju kemijsko oružje u Siriju i koliko ih samo puta Turska policija nije uhvatila, pošto se kemijski napadi u Siriji ponavljaju već cijelu godinu. 

Dakle vlast SAD-a laže usprkos svim dokazima. Tvrdnje kojima SAD pokušava uvjeriti svijet kako Sirijska opozicija ne posjeduje kemijsko oružje su obična propaganda. SAD izgleda igra na sve ili ništa i čini se da Obamina administracija ne misli odustati od napada koji bi mogao uzrokovati treći svjetski rat.

Carla Del Ponte: "Napade kemijskim oružjima je počinila Sirijska opozicija"
Sjetimo se Carle Del Ponte, član UN-ove nezavisne komisije za istragu u Siriji, koja je u svibnju (maju) rekla da na temelju dokaza i svjedočanstava koje je UN sakupio, upravo Sirijska opozicija koristila kemijsko oružje sarin, a ne vladine snage. 

Carla Del Ponte o korištenju KO u Siriji:

Nema komentara:

Objavi komentar