srijeda, 25. rujna 2013.

USAID naoružava teroriste

Na web-siteu The Blaze-a jučer je objavljena slika koja je procurila na internetu u kojoj Muhajireen Kavkaz prima vojnu opremu, uključujući i RPG u šatoru američke agencije USAID.

Muhajireen Kavkaz je zapovjednik iz redova terorističke grupe Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS) koja je povezana sa Al Qaedaom.

Muhajireen Kavkaz - ISIS zapovjednik

ISIS je islamska ekstremna teroristička organizacija koja se bori u Siriji na strani opozicije protiv Sirijske vlasti, međutim od nedavno se ISIS počinje boriti i protiv grupe FSA, koja je više sekularno orijentirana. To ni ne čudi zato što je ISIS prvenstveno osnovana na zahtjev Al Qaedae sa zadatkom za uspostavu islamske države u regiji, što uključuje eliminaciju svih 'nevjernika' i uspostavu šerijata.

prema natpisima koje možemo vidjeti iza na zidu, možemo zaključiti da se teroristi nalaze u šatoru američke državne agencije USAID. Prema službenom opisu, cilj agencije USAID je pružanje inozemne ekonomske, razvojne i humanitarne pomoći ljudima koji se bore za bolji život ili demokraciju, u skladu sa vanjskom politikom SAD-a.

Autentičnost slike i točno mjesto slikanog USAID šatora još nije službeno potvrđeno, međutim američki službenici su potvrdili za The Blaze kako se vjeruje da je ovaj zapovjednik pobunjenika već u Siriji za ovo vrijeme. 

Ova vijest je protivna tvrdnjama Obame i njegove administracije koji uvjeravaju kako SAD samo naoružava 'umjerenu' opoziciju, a ne ekstremne islamiste povezane s Al Qaedae-om.Čini se da su mnogi koji su sumnjali u Obaminu iskrenost i bili u pravu.

Izvještaj The Blaze-a na televiziji:



SAD počinje sve otvorenije naružavati teroriste koji (prema stajalištu američke administracije) stoje iza povijesnog napada 11.09.'01. na svjetski trgovački centar i Pentagon. SAD očito očajnički pokušava zaustaviti napredak Sirijske vojske, bez obzira na posljedice, dok ne smisle novo opravdanje za napad na Siriju.

Američka propagandna mašina (Kerry, Obama, Hagel, itd...) laže uvjeravajući svijet i javnost da vlast SAD-a ne dostavlja oružja teroristima već 'umjerenim' borcima iz skupine FSA ('Slobodne' Sirijske Vojske). Između ostalog John Kerry je još ranije sjećamo se, izjavio da Al Qaeda nije u Siriji, te da Sirijska opozicija postaje sve progresivnija i demokratski orijentirana - obična laž, jer je upravo suprotno istina znajući za zločine koje je opozicija počinila i njihovu šerijatsku ideologiju.

Pritom je važno spomenuti da se, protivno tvrdnjama Kerrya, FSA smanjuje dok sve više boraca prelazi u ekstremne islamske džihadističke teroristčke skupine povezane sa Al Qaedaom.


Izvori: Link1 | Link2

Nema komentara:

Objavi komentar