subota, 17. kolovoza 2013.

Kako je započet rat u Siriji - Istina

Situacija u Siriji nije sva crna i bijela kako mainstream mediji prikazuju svijetu. Od početka rata u Siriji zapadni mediji su iznosili krive informacije poput one da snajperi Sirijske vojske ubijaju ljude koji šetaju ulicama i da Sirijci masovno prosvjeduju protiv Sirijske vlade. To se pokazalo neistinom prema brojnim izvještajima i svjedocima onih koji su se nalazili u Siriji u to vrijeme. Sirija se našla u kaosu u roku od nekoliko mjeseci. Naravno, takav nagli razvoj događaja nije mogao biti spontan.

Mnogi izvori iz Sirije upučuju na to, da su u početku rata, snajperisti koji su ubijali sirijske stanovnike zapravo strani agenti (pripadnici tzv. "odreda smrti"), koji su infiltrirali zemlju, kako bi izveli krvoproliće nad civilnim stanovništvom; započevši "revoluciju", odnosno rat i stvorivši priču za zapadne medije koji su onda s lakoćom svalili krivicu na Assada i Sirijsku vojsku za ubojstva civila. Bashar al-Assad je naivno pokušao promjeniti stajalište zapada promjenom nekih zakona i puštanjem politčkih zatvorenika, ali urota protiv Sirije je već odavno bila skovana i  granicu su prešli strani borci i ekstremni muslimanski fanatici poput Al-qaeda-e, te CIA-ini i MOSSAD-ovi plačenici.

U intervjuu za Russia Today Wester Tarpley, reporter koji se nalazio u Siriji za vrijeme početka rata otkrio je čemu je svjedočio u Siriji i izrazio sumnju u upletenost CIA-e i MOSSAD-a:

 

Prema Tarpley-evim informacijama građani Sirije su čak zahtjevali zaštitu Sirijske vojske od misterioznih snajpera za koje, kako je već navedeno iznad, postoji osnovana sumnja da su strani agenti; čiji je zadatak bila destabilizacija Sirije.


Nema komentara:

Objavi komentar