srijeda, 14. kolovoza 2013.

Istina o sukobu u Siriji


U svjetskim i domaćim mainstream medijima prikazuje se kriva slika sukoba u Siriji. Izvještava se o civilnom ratu, dok se u stvari radi o nečem bitno drugačijem. Zašto su države zapadnog svijeta naklonjene i sponzoriraju opoziciju, koju smatraju borcem za slobodu, a to zapravo nije? Ovdje ćete saznati najnovije vijesti i istinu o događajima u Siriji i potencijalnim opasnostima za regiju, pa čak i cijeli svijet.

1 komentar:

 1. TKO TO PRAVI POKOLJE U SIRIJI ,A TKO U LIBIJI???

  KADA GOSPOĐA MERKEL, GUVERNERKA KOLONIJALNE EVROPE , UZME MIKROFON I POZOVE OPLJČKANU EVROPU DA BUDE STRPLJIVA I IZDRŽLJIVA JER ,NJEN GAZADA ,OBAMA ,PEKARSKI POMOČNIK, KLAUN ŠPEKULATIVNOG LUTAJUĆEG KAPITALA, IMA
  RAZUMJEVANJA ZA VASA TRPLJENJA , POSEBNO GRKA ,MALTEŽANA, ŠPANJOLACA, PORTUGALACA PA I FRANCUZA I BELGIJANACA , A ZAKRPE IZ BIVŠEG KOMUNISTIČKOG VILAJETA ,I NISU ZASLUŽILI BOLJE .ALI JE TO SVE ULOG ZA POBJEDU ,A POBJEDA NAS ČEKA KADA MAJKA AMERIKA USPOSTAVI REDA U NEREU NA BLISKOM ISTOKU ,SRČANOJ ARTERIJI SVIJETA. A NJOJ UZ BOK STOJI PEKARSKI POMOČNIK OBAMA I POVIČE ,URBI ET ORBI, NARODE SVIJETA ,OPET U SIRIJI POKOLJ, I TAJ SVOJ KAUBOJSKO IRSKO, KATOLIČKO ZLOČINAČKO HIPOKRIZIJSKI URLIK ,NAZIVA URLIKOM MEĐUNARODNE ZAJEDNICE I ODMAH DODAJE TOM SVOM URLIKU:RUSIJA POTPOMAŽE ASADA ,A TA RUSIJA NEĆE DA SVATI DA NAMA,AMERICI, TA NJIHOVA SIRIJA SMETA JER UTJEĆE NA POLITIČKA ZBIVANJA NA BLISKOM ISTOKU ,U LIBANONU ,A SAD SE NJENO DRŽANJE, ONO POLITIČKO ,POSEBNO CIJENI U NAŠOJ ,VEĆ 6O GODINA DUGOJ, VOJNO KOLONIJALNOJ BAZI –EGIPTU KOJI JE SAV U PREVIRANJU. SIRIJA MORA ZNATI DA,AKO SE NE POVINUJE NAŠOJ VOLJI ,BIT ĆE JOŠ POKOLJA, A MOŽE ZAVRŠITI KAO LIBIJA, JER MI IMAMO SPECIJALNE ESKADRONE SMRTI KOJE ŠKOLUJEMO U SJEVRENOJ KAROLINI A SA KOJIMA SMO ODRŽAVALI RED I MIR U NAŠOJ KOLONIJI, JUŽNOJ AMERICI,A KOJI SU UVJEK BILI SPREMNI, KADA JE TO AMERICI TREBALO, GUŠITI SVAKU POBUNU NA TOM KONTINENTU PA I ŠIRE,AKO JE ZATREBALO. TAMO SMO 6O GODINA ODRŽAVALI RED I MIR ,KATOLIČKU POBOŽNOST ,A NAŠE ,AMERIČKE KOMPANIJE OSTVARIVALE ZAVIDAN PROFIT.TO DOBRO ZNA GOSPODIN CHOMSKY KOJI JE O TOME OPŠIRNO PISAO. PA ZAR SVIJET NIJE NAUČIO ,DA SA AMERIKOM NEMA ŠALE .BIT ĆE JOŠ NAŠIH MEĐUNARODNIH OSUDA,A MEĐUNARODNA ZAJEDNICA ,ZNA SE TKO SU, NAŠI ČLANOVI ATLANSKOG PAKTA , NA ČELU SA NAŠOM VOJNOM I FINACIJSKOM AFILIJACIJOM ,NJEMAČKOM. U TOM ČOPORU SU SADA I NEKADAŠNJE KOMUNISTIČKE ZEMLJE KOJE SU SAD VRLO REVNE DA POSLUŠAJU NAŠ ZOV. TU JE UVJEK REVNI I TEMELJITO PODUZETAN, UVJEK NA STRANI VOJNO AGRESIVNE KATOLIČKE PRAVICE, DRAGI,VATIKAN. ZATO SIRIJU UPOZORAVAMO DA NE IDE PUTEM LIBIJE JER ĆE TAKO ZAVRŠITI . NAKON OVAKVE IZJAVE GOSPOĐE GUVERNERKE I PEKARSKOG POMOĆNIKA , NORMALNO JE OČEKIVATI JOŠ ŽEŠĆU I EXPLICITNIJU IZJAVU BARBIKE PUSIĆ , MINISTRICE INOZEMNIH ,ATLANSKIH, POSLUŠNOSTI. TE IZJAVE ĆE SE U SADRŽAJU PODUDARTI OD ZAREZA DO ZAREZA I OD TOČKE DO TOČKE JER SMO MI ČALNOVI SVETE ALIJANSE.OSTALA BURANIJA ,BIVŠE KOMUNISTIČKE ZEMLJE, ĆE TAKOĐER BITI JOŠ POSLUŠNIJE DA POKAŽU KOLIKO SU NAUČILE DEMOKRACIJE OD KADA SU SE PROZELITIRALE.ALI MI NEĆEMO I NE MOŽEMO BITI TAKO JAKI OSLONAC NAŠOJ MAJCI ATLASKOG PAKTA KAO NJEMAČKA ,JER JE ONA TO ,ŠTO SMO MI SADA, POSTALA JOŠ DAVNE 1945 GODINE.OD TADA JE NJEMAČKA POSTALA VOJNOM I FINANCIJSKOM AFILIJACIJOM PENTAGONA ZBOG ČEGA DANAS UPRAVLJA ŽIVOTIMA I SMRTI CIJELE EKONOMSKE ZAPADNE I CENTRALNE EVROPE,JER JE PENTAGON CENTAR FINACIJSKE RUSIJA POTPOMAŽE ASADA ,A MI GA NE TRPIMO JER JE ON KOST U GRLU AMERIČKE POLITIKE NA SREDNJEM ISTOKU.
  JOŠ JEDANPUT ,VIČE IZ SVEG GLASA, ANGELINA MERKATONE, UZ BOK SVOGA ŠEFA, STRUČNJAKA ZA KIFLE I KROASANE I AMERIČKU PITU,DA ĆE SE SVI ONI KOJI POMAŽU SIRIJU NAĆI U CRNOJ KUĆI,ODNOSNO, U KATOLIČKOM ZAPADNOM ,MONDENSKOM LJTETOVALIŠTU, G U A N T A N A M U !!!!
  ETO, SADA NEKA BUDE JASNO I NAŠIM GARĐANIMA HRVATSKE ŠTA SE MOŽE DESITI SIRIJI AKO NE SLUŠA PORUKE IZ BIJELE KUĆE ,SA NEDJELJNOG PIKNIKA DVAJU MOĆNIKA SVIJETA.

  OdgovoriIzbriši